Αλέξης Κατσαδούρης

Αλέξης Κατσαδούρης

Ο Αλέξης Κατσαδούρης είναι απόφοιτος Λυκείου της Γερμανικής Σχολής Αθηνών με βαθμό απολυτηρίου Άριστα. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2010. Στη συνέχεια ως υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) συνέχισε τη μεταπτυχιακή του εκπαίδευση και ειδίκευση για τέσσερα (4) επιπλέον χρόνια στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών αποκτώντας πτυχίο Master of Science στην Ορθοδοντική με βαθμό Άριστα. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων από την Κεντρική Επιτροπή του Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ) του Υπουργείου Υγείας, του απονεμήθηκε ο τίτλος της Ειδικότητας της Ορθοδοντικής.

Από το 2010 μέχρι το 2011 προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου του Στρατού (417 ΝΙΜΙΤΣ) ως οδοντίατρος. Την περίοδο 2011-2012 εργαζόταν ως οδοντίατρος και βοηθός ορθοδοντικού στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ) στα πλαίσια της στρατιωτικής του θητείας. Από το 2012 ασκεί αποκλειστικά την ειδικότητα της Ορθοδοντικής στο δικό του ιατρείο στη Δροσιά Αττικής (Δήμος Διονύσου) καθώς και σε άλλα συνεργαζόμενα ιδιωτικά ιατρεία στην Αττική.

Έχει ενεργό συμμετοχή σε συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ώστε να προσφέρει στους ασθενείς του τις καλύτερες υπηρεσίες , συνδυάζοντας τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της Ορθοδοντικής. Είναι πιστοποιημένος στις σύγχρονες μεθόδους Ορθοδοντικής με αόρατους νάρθηκες Invisalign, Orthocaps, Clear Aligner καθώς και στις γλωσσικές τεχνικές τύπου Incognito και Win. Είναι ενεργό μέλος αρκετών εταιρείων Ορθοδοντικής παγκοσμίως όπως της Εταιρείας Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας (ΕΟΓΜΕ), της ευρωπαϊκής εταιρείας “European Orthodontic Society (EOS)”, του αμερικανικού συλλόγου “American Association of Orthodontists (AAO)” και του παγκόσμιου οργανισμού “World Federation of Orthodontists (WFO)”.

Είναι συγγραφέας επιστημονικών άρθρων που έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον του για μάθηση και έρευνα, συμμετέχοντας σε ερευνητικές εργασίες σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συμμετέχει στην εκπαιδευτική διαδικασία των προπτυχιακών αλλά και μεταπτυχιακών φοιτητών της Οδοντιατρικής Σχολής ως Επιστημονικός Συνεργάτης του ΕΚΠΑ.

Στο ιατρείο παρέχονται όλες οι σύγχρονες μέθοδοι ορθοδοντικής θεραπείας  για την αντιμετώπιση προβλημάτων θέσης των δοντιών καθώς και σύγκλεισιακών διαταραχών των γνάθων τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού