Πολυτίμη Πασχαλίδη

Πολυτίμη Πασχαλίδη

Η Πολυτίμη Πασχαλίδη είναι απόφοιτος του 3ου Γενικού Λυκείου Κηφισιάς με βαθμό Άριστα. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2014. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών εργάστηκε σε Γναθοχειρουργικό ιατρείο συμμετέχοντας σε χειρουργεία υπό τοπική και γενική αναισθησία ενώ συμμετείχε συχνά σε χειρουργεία και στη Γναθοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου Eυαγγελισμός. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών, Γερμανικών και Γαλλικών.

Από το 2014 μέχρι το 2017 εργάστηκε ως γενικός οδοντίατρος σε ιδιωτική κλινική ασκώντας όλο το φάσμα της οδοντιατρικής. Ταυτόχρονα, μετά την αποφοίτησή της παρέμεινε στην Κλινική Στοματικής και Γναθοπροσωπική Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών παρακολουθώντας στενά και συμμετέχοντας στις δραστηριότητες της κλινικής. Το 2016 ξεκίνησε επισήμως την ειδικότητα στην παραπάνω κλινική   ασκώντας το ευρύτερο φάσμα της χειρουργικής στόματος και εμφυτευματολογίας στο χώρο του Πανεπιστημίου και του Νοσοκομείου Παίδων Π&Α Κυριακού και του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ευαγγελισμός» και αποφοίτησε με βαθμό «Λίαν Καλώς» το 2020. Πλέον είναι υποψήφια διδάκτορας και επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η ερευνητική της δραστηριότητα αφορά στην οστεονέκρωση των γνάθων από αντιοστεολυτικά φάρμακα με ενδιαφέρουσες μελέτες που βρίσκονται υπό εξέλιξη.

Από το 2017 ασκεί αποκλειστικά όλο το φάσμα της Χειρουργικής Στόματος και Εμφυτευματολογίας στο ιδιωτικό της ιατρείο στο Δήμο Διονύσου καθώς και σε συνεργαζόμενα ιατρεία.

Συμμετέχει ενεργά σε πολλά συνέδρια εντός και εκτός Ελλάδας με παρουσιάσεις και επιτοίχιες ανακοινώσεις. Επίσης έχει δημοσιεύσει έναν ικανό αριθμό επιστημονικών άρθρων σε Ελληνικά και ξένα περιοδικά. Είναι μέλος των Ελληνικών εταιριών Καρκίνου Κεφαλής και Τραχήλου, Χειρουργικής Στόματος, Παθολογίας Στόματος, Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης, FERA (Ελληνική ακαδημία Αισθητικής και Ανάπλασης Προσώπου- Facial Esthetic and Rejuvenation Academy of Greece) των διεθνών εταιριών ΕΑΟ (Εuropean association of Osseointegration), ΙΤΙ (Ιnternational team of Implantology)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού