Διάφανοι ορθοδοντικοί νάρθηκες Invisalign

Transparent Invisalign orthodontic braces

Το ιατρείο μας είναι πιστοποιημένος πάροχος του συστήματος διάφανων ορθοδοντικών ναρθήκων ‘Invisalign’. Είναι η ιδανική λύση για να πετύχετε το χαμόγελο που πάντα ονειρευόσασταν, καθώς είναι σχεδόν αόρατοι, άνετοι στη χρήση τους και με γρήγορα αποτελέσματα. Η εταιρεία παράγει για κάθε ασθενή, μετά από τον ψηφιακό σχεδιασμό της θεραπείας μέσω υπολογιστή, μια ολόκληρη σειρά από νάρθηκες για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Πλεονεκτήματα μεθόδου Invisalign

  • Ταχύτερη θεραπεία:ο κάθε νάρθηκας εφαρμόζεται για 7-10 ημέρες, ανάλογα με την ανταπόκριση και τη συνεργασία του κάθε ασθενούς.
  • Εγγυημένα αποτελέσματα: Οι τεχνολογίες SmartTrack® και SmartForce® που έχει αναπτύξει η εταιρεία, σε συνδυασμό με την εμπειρία που διαθέτει ο ορθοδοντικός του ιατρείου σε αντίστοιχες θεραπείες, εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
  • Πρακτικά αόρατοι: Είναι σχεδόν αόρατοι. Έτσι δεν εμποδίζουν την κοινωνική σας ζωή και οι γύρω σας βλέπουν να γίνονται θαύματα, μιας και χωρίς να παρατηρούν ότι κάνετε κάτι στο στόμα σας, το χαμόγελό σας γίνεται όλο και πιο εντυπωσιακό.
  • Άνεση: Οι διάφανες ορθοδοντικές μεμβράνες προσφέρουν μεγάλη άνεση κατά την εφαρμογή τους στο στόμα και είναι πολύ εύκολη η τοποθέτηση και αφαίρεσή τους από τον ίδιο τον ασθενή.
  • Καθαριότητα: Ο ασθενής μπορεί να αφαιρεί τους νάρθηκες όποτε το επιθυμεί, οπότε απολαμβάνει την κοινωνική του ζωή χωρίς κανέναν περιορισμό. Επίσης, η δυνατότητα αφαίρεσης επιτρέπει στον ασθενή να καθαρίζει τα δόντια ακριβώς όπως και πριν την τοποθέτηση των διάφανων ορθοδοντικών μεμβρανών.
  • Ευκολία: η συχνότητα των ραντεβού μπορεί να προγραμματιστεί από την αρχή της θεραπείας. Έτσι, ακόμα και αν έχετε πολύ φορτωμένο πρόγραμμα ή ταξιδεύετε συχνά, μπορούμε να προγραμματίσουμε τις ελάχιστες δυνατές επισκέψεις.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το σύστημα διάφανων ορθοδοντικών μεμβρανών Invisalign, κλείστε αμέσως ένα ραντεβού μαζί μας. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να σας χαρίσουμε το υπέροχο χαμόγελο που πάντα ονειρευόσασταν.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Κος Κατσαδούρης συμμετέχει σε ομάδες μελέτης για την προώθηση και εξέλιξη της μεθόδου, παραμένοντας πάντα ενημερωμένος για όλες τις σύγχρονες εξελίξεις του συστήματος. Με αυτό τον τρόπο είναι βέβαιος ότι προτείνει πάντα στους ασθενείς του την ιδανικότερη λύση για την επίτευξη του πιο αρμονικού χαμόγελου.

Δείτε επίσης
Διαμοιραστείτε
Μενού